Winterjassen mode 2013

zaterdag 5 jan 2013 / 2 / Mode, Kleding en Stijltips

winterjassen-2013 (2)1Nog steeds op zoek naar een leuke winterjas? Of misschien wil je gewoon een goedkope variant? Ze zijn nu allemaal in de solden maar toch is al bekend wat de winterjassen mode van 2013 is. Een handige winterjas is altijd mooi meegenomen. Dit zijn de top modellen van dit moment. Zeker fashionproof en extra voordelig om te shoppen! Kijk mee en bespaar je de reis naar de bekendste (web)winkels.

De stoere winterjassen van nu

winterjassen-2013 (2)

Winterjassen zijn op dit moment behoorlijk stoer zoals je ziet en een verliefdheid van dit moment zijn de leren mouwen aan een winterjas. Het jasje zoals bij de H&M of meer gesofisticeerd zoals van Asos: het duurt even maar dan heb je ook wat unieks!

De “gewone” leren jas blijft altijd erg in de mode en kan je eindeloos blijven dragen.

Stijlvol en trendy de winter in

winterjassen-2013 (3)

Mango, H&M en iedereen zijn het ermee eens: stijlvol is helemaal trendy en de echte wintermantels worden in de winter van 2013 een heel grote modetrend. Het staat dan ook heel vrouwelijk en prachtig. Kies voor een getailleerd model en dan zie je er altijd prachtig uit.

Een warme blazer als winterjas

winterjassen-2013 (4)

Een warme blazer kan ook perfect als winterjasje. Vooral als je meestal in de auto zit, ergens heen moet en er niet overdreven winters wilt uitzien, of gewoon om er stijlvol uit te zien. De blazer is in verschillende kleuren en designs behoorlijk gemoderniseerd.

Prachtige designs winterjassen

winterjassen-2013 (1)

Ja in de herfst is een spijkerjasje het weer helemaal. Dit model hierboven kan je ook zelf maken met een spijkerjas en een beetje bleek. Dit is het zogenaamde “Tie Dye” effect op het jeansjasje, afgebleekte vlekken in eender welk patroon. Heel leuk en uniek om te dragen.

Zara houdt de winterjassen behoorlijk basis maar stijlvol. Ziet er duurder uit dan het is, dat is altijd mooi meegenomen!

2 reacties op “Winterjassen mode 2013”
  1. 2 Lois Lorinde

    Ik ga voor de trendy jassen. Ik heb altijd lange detailleerde jassen. :)

    beantwoorden6 jan 2013 12:11
  2. 1 Nina

    Ik vind tegenwoordig leren jacks erg leuk x http://nienloves.blogspot.nl

    beantwoorden5 jan 2013 18:44
Reageer op “Winterjassen mode 2013”