Winterjassen mode 2013

zaterdag 3 nov 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Winterjassen mode 2013De winterjassen mode 2013 gaat van faux fur, oftewel imitatiebont tot stijlvolle jassen en ook de leren winterjas is helemaal trendy. Dit is te danken aan de wedergeboorte van de bikechicks in verschillende mode collecties van 2013. Bekijk de allerleukste winterjassen van 2013 en ze zijn direct te shoppen!

Online leren jas bestellen 2013

click map

De jassen zijn klikbaar binnen het plaatje.

De biker look is helemaal terug en leren jassen heb je in allerlei prijsklassen. Een dure leren jas zal steeds mooier worden en van kwaliteit nooit verminderen. De goedkopere variant is meer voor een paar seizoenen. Voor unieke kleding betaal je altijd een beetje meer zoals de middelste jas vanwege de aparte kleur van het leer.

Prachtige winterjassen mode 2013

Leren jas grijsDonkerbruine luxe jasBruine, leren jas

winterjas-2[3]

De jassen zijn klikbaar binnen het plaatje.

De winterjassen mode 2013 gaat een stukje verder en ziet er steeds leuker uit. Imitatiebont heeft het dan eindelijk weer eens gehaald in de straat mode en is zeker dit najaar een musthave. Dit geldt ook voor winterjassen met een bontkraag en een zijdelingse sluiting.

Draag het met je favoriete winter accessoires om de look helemaal af te maken.

Stijlvolle winterjassen 2013

Faux fur jasVero Moda windbreakerMint&berry jasOranje, leren jaswinterjas-3[3] Design jasMexx jasjeSupertrash jasOnly jas

De jassen zijn klikbaar binnen het plaatje.

Zie je nét een leuk jasje, kost het blijkbaar 599 euro!? Zo gaat het regelmatig als je online jassen koopt. Je hoeft natuurlijk geen gestoorde bedragen neer te tellen voor je kleding, maar houd de kwaliteit gewoon in de gaten. Unieke winterjassen kosten vaak een beetje meer maar zien er ook wat eigenzinniger uit.

De kwaliteit is net een beetje anders waardoor je hele outfit een beetje extra flair krijgt.

Reageer op “Winterjassen mode 2013”