Winterkleding musthaves van 2010

donderdag 14 jan 2010 / 1 / Mode, Kleding en Stijltips

sdsDe Winterkleding is dit jaar fun en veelzijdig. Bekijk al de mode trends en doe lekker mee of juist niet. We geven je de allerleukste linkjes om goedkoop mooie winterkleding te kopen van zeer goede merken. De winter zal nog wel even duren en met leuke kleding word je al iets vrolijker. We tonen je de winter musthaves. Je kan handig op ieder plaatje klikken voor meer info. Bekijk dus de winterkleding trends!

Winterkleding trends

1: Ruiten en patroontjes

Of het nu grote ruiten zijn of patronen, het is erg trendy. Het staat ook erg leuk als winterjas of gewoon een lekker warm vest.

We zagen op de catwalks qua winterkleding  van alles voorbij komen. Van ouderwetse patronen tot moderne combinaties.

Het kan en mag in alle kleuren en patroontjes kunnen ook leuk gecombineerd worden.

vest-van-o'neilstijlvol

Klik op de plaatjes voor meer info

 

2: De Boyfriend Jeans

De Boyfriend jeans was deze zomer een echte trend.

Het is een jeansbroek die lekker ruim om je heupen hangt en die van onder opgerolde pijpen heeft. Het ziet er uit alsof je de jeans van je vriendje draagt. Vandaar ook de naam.

Naar heet scheen werd het vervangen door de jegging maar daar hadden ze het mis!

In Nederland en Belgie is de boyfriend jeans namelijk nog steeds erg hot. We hebben onze eigen trends en dat zal ook wel eens tijd worden. De Boyfriend jeans is dus een broek die niet uit je winterkleding  mag ontbreken.

3: Ripped jeans

Jeansbroeken mogen nog steeds helemaal kapot zijn. Winterkleding is nog nooit zo creatief geweest als dit jaar. Het lijkt wel aangepast op de crisis.

Er zijn veel leuke jeansbroeken te koop met scheurtjes en details op de juiste plaatsen. Het staat erg stoer en het is bovendien heel trendy.

winterkleding-modeharem-jeans-winterkleding

Klik op de plaatjes voor meer info

 

4: De Harembroek

Heel voorzichtig kwam de harembroek tevoorschijn in het modebeeld. Eerst werd het alleen gedragen door vooruitstrevende meiden maar nu is het al heel gewoon om ermee rond te lopen.

Wel nieuw is deze jeans harembroek. Een echte musthave en lekker warm als winterkleding.

5: De Jegging oftewel tregging

Een Legging is erg hot. Ze hebben de legging van jeansstof gemaakt dan heet het een jegging. Het staat erg leuk en je kan er van alles op aan doen om toch je figuur ook mooi uit te laten komen.

Koop altijd een jegging van een goede kwaliteit en met een iets grotere maat om afzakken te voorkomen. Een Jegging kan natuurlijk alleen bij degenen die gezegend zijn met mooie benen.

 jegging-legging-winterkledingjumpsuit-winterkleding

Klik op de plaatjes voor meer info

 

6: De jumpsuit

De Catsuit oftewel de jumpsuit is een kledingstuk wat volledig uit 1 stuk bestaat. Ook dit is in allerlei modellen verkrijgbaar en we vonden dit een echte musthave omdat het erg flatterend is.

Jumpsuits kunnen vaak ook op een pyjama lijken of juist teveel slechte kanten benadrukken van iemands figuur.

Met deze kan je de plank niet misslaan. Met een leuk vest of met een bolero misstaat het zeker niet als winterkleding, of om gewoon lekker uit te gaan.

 

De kleding is van Wehkamp en de plaatjes zijn tevens linkjes naar de webshop.

Wat vinden jullie van de trends? Doen jullie mee?

Volg ons op Twitter voor allerlei modetrends en voor de allerleukste kapsels!

1 reactie op “Winterkleding musthaves van 2010”
  1. 1 boe

    Hoi

    beantwoorden4 feb 2010 09:17
Reageer op “Winterkleding musthaves van 2010”