Zara kinderkleding herfst-winter 2012

zondag 7 okt 2012 / 0 / Kinderkleding en kinderkapsels, Mode, Kleding en Stijltips

Zara kinderkleding herfst-winter 2012De Zara Kinderkleding collectie van het najaar 2012 is heel modern en leuk! Zara heeft namelijk een najaars lookbook voor kinderen online gezet! Leuk om te bekijken en binnenkort te shoppen bij Zara kids! Zara heeft namelijk prachtige kledingstukken en is altijd trendy! Kinderkleding hoeft niet saai te zijn, kijk maar mee. Er zitten prachtige foto’s tussen en genoeg inspiratie.

Kledingtrends kinderen 2012

Kledingtrends kinderen 2012

De kinderkleding 2012 is qua trends eigenlijk heel erg naar de volwassen kant gegaan met verschillende stoffen, patronen en stijlen in een prachtige mix!

Kledingtrends ZaraMeisjes jurk Zara

Erg leuk is een geruit jasje voor kinderen omdat het modern maar ook schattig is. Zara kinderkleding heeft de perfecte look voor ieder kind. Vooral de schoenen voor meisjes zijn erg schattig en maken het helemaal compleet.

Een jurkje hoeft niet altijd met drukke patronen te zijn.

Meisjes kleding mode 2012

Meisjes kleding mode 2012Meisjes kleding trui

Gebreide truien zijn altijd erg mooi geweest bij meisjes en je kan het zelf doen of gewoon een trui halen in de winkel. Het is warm en ziet er evengoed meisjesachtig en mooi uit. De pastelkleuren zijn vaak terug te vinden tussen de kinderkleding mode van de herfst-winter 2012.

Winterjassen voor meisjes

Winterjassen voor meisjesWinterjassen 2012

Een geweldige winterjas is gewoon een must voor jonge meisjes. Het linkse winterjasje is echt prachtig. Ze lijkt op een klein zakendametje! Een mooie en kindvriendelijke look.

In de vroege herfst kunnen meisjes nog leuke rokjes en tuniekjes dragen.

Jongens kleding mode 2012

Jongens kleding mode 2012Jongens kleding

Veel laagjes in de kleding voor jongens. Stoere rock kleding is bij jongetjes vaak te zien in de Herfst-winter collecties.

Jongens kunnen eigenzinnige shawls en accessoires dragen om de look compleet te maken.

New York shirt jongensWintermuts jongens

Jongens willen er ook mooi uit zien en dragen graag moderne kleding. Structuren en kleurtinten worden gemengd om tot een mooi maar niet schreeuwerig geheel te komen.

Het jongens pak is erg trendy!

Jongens pakJongens pak

Een jongens pak is altijd leuk op een feest. Het is ook mooi om het jasje te combineren met andere kleding.

Jongens winterjasJongens shirt modern

Jongens kleding is avontuurlijk en stoer!  Zara heeft zeker de plank niet misgeslagen met de nieuwste herfst-winter kinderkleding collectie van 2012!

Foto Credit: ZARA

Wat vinden jullie van de kinderkleding van Zara?

Reageer op “Zara kinderkleding herfst-winter 2012”