Zomer mode 2012

donderdag 29 mrt 2012 / 0 / Mode, Kleding en Stijltips

Zomer mode 2012Wat zal de huidige zomer mode zijn? De zomer mode 2012 is nooit ver weg. Met een beetje hulp van het internet kom je in een oogwenk te weten wat de zomermode gaat zijn. Handig want je kan alvast gaan shoppen! Je kan dus voor de art deco stijl gaan of gewoon helemaal als biker girl. Lees waarom een lichtblauwe jeans onmisbaar is en waarom horizontale strepen trendy zijn!

Zomer mode: Art Deco

Art Deco

Art Deco is een van mijn meest favoriete stijlen en Art Deco laat zich kenmerken door futuristische vormen in de kleding en scherpe lijnen. Ook de abstracte vormen laten de verbeelding spreken. Gelukkig zijn dit soort kleding ieder seizoen wel te koop maar deze zomer moeten we wel meedoen met de zomer mode en enkele nieuwe kledingstukken bestellen! Art Deco is zeker een leuk inspiratie idee qua kleding! Art Deco is hier te shoppen!

Zomer mode: Biker Girl

Zomer mode: Biker Girl

Match leer met leer voor een stoere statement! De bikergirl is een vrouw van de wereld die niet bang is om haar mannelijke kant tevoorschijn te halen. Vooral de accessoires en zomerlaarzen zijn erg mooi van deze trend! Biker Girl zomermode kan je hier shoppen!

Zomer mode: Jeans

Zomer mode: Jeans

Deze lente is het weer eens pastel. Lichte jeanskleuren passen daar erg goed bij en daarom lijkt het wel extra trendy om lichtblauwe jeans te dragen. Pastelkleuren is een zomer trend die we meestal daadwerkelijk tegen de zomer verliezen omdat we in de lente vaak pastelkleuren tegenkomen maar in de zomer komen de felle kleuren tevoorschijn. Lichtblauw past daar perfect bij dus een lichte jeansbroek kan weleens bovenaan het lijstje staan. Ga naar deze link om de blue denim zomermode te shoppen!

Zomer mode: Digitale prints!

Zomer mode: Digitale prints!

Ook een geweldige kledingtrend is in de zomermode de digitale prints. Weg met de bloemen en de bolletjes! Digitale prints zijn veel grafischer en zorgen ervoor dat een zomerjurkje extra modern kan zijn en tegelijkertijd heel trendy en schattig!

Digital prints zijn hier volop te krijgen!

Zomer mode: horizontale strepen

Zomer mode: horizontale strepen

De horizontale strepen zijn gespot op de grote fashionshows en mogen dan ook in ieder opzicht gezien worden tijdens de zomer mode. De zomer mode gaat er namelijk over dat de kleding vooral extra stijlvol is en horizontale strepen horen hier wel bij de zomermode 2012.

Ga naar deze link om de zomermode kleding met horizontale strepen te shoppen

Reageer op “Zomer mode 2012”