Zomerjassen mode

donderdag 2 apr 2009 / 1 / Mode, Kleding en Stijltips

rose vesje Het regent in Nederland en België vaak, daarom worden er veel regenjassen en zomerjassen uit de kast gehaald. Een jas hoeft zeker nooit saai te zijn. Op internet stonden echt ontzettend veel zomerjassen. Met de huidige modetrends in mijn achterhoofd heb ik de beste en mooiste zomerjassen hier geplaatst. Ook op het gebied van zomerjassen zijn er veel modetrends in beweging.

 

 

Zomerjassen voor de moderne vrouw

paarse-zomerjas-hot

rose-zomerjas-hotter

De bovenste zomerjas heeft een heel mooi model. Door de iets langere lengte en de getaileerde vorm past het bij bijna ieder figuur. Dit model zomerjas is eigenlijk al klassiek geworden en al jaren in de mode.

De onderste zomerjas heeft iets aparts door de band aan de onderkant. Het geeft een vrolijk geheel en zeker de vorm van de mouwen zijn erg mooi afgewerkt. De jas ziet er zomers uit maar beschermt toch goed tegen de regen.

Zakelijke zomerjassen

leren zomerjas

zomerjas grijs

Vrouwen die actief bezig zijn met hun carrierè willen graag altijd goed voor de dag komen en een zomerjas met een net uiterlijk is cruciaal om serieus genomen te worden tijdens zakelijke gesprekken of luchen.

De bovenste zomerjas is van Marc Jacobs en ziet er door de stof en de vorm erg net uit.

De onderste jas is iets speelser en geeft een geklede uitstraling maar toch een erg zomerse toets door de korte mouwen.

 

Gekleurde zomerjassen

zomerjas pink

zomerjas rood

Rose is hot en zeker ook om een rose jas te hebben. Deze jas is van leer en door de simpele vorm geeft het een klassiek uiterlijk wat zeker niet "too mutch" word door de vrolijke kleur.

Een rode jas is eigenlijk ook altijd goed en mits een goede pasvorm en stof zeker een geschikte zomerjas vormen. Dit is een klassiek vrouwelijk model zomerjas en het spreekt me erg aan door het afgekleed geheel.

1 reactie op “Zomerjassen mode”
  1. Een verscheidenheid aan jassen, …… ik mis alleen de zomerjas voor meisjes

    beantwoorden31 mrt 2009 15:11
Reageer op “Zomerjassen mode”