Over Firanet.nl

Hallo en welkom op Firanet, een blog waar alles te lezen is over de nieuwste trends en veel verschillende informatie om er op je best uit te zien!

Wat is Firanet?

Firanet is gewijd aan de nieuwste trends op het gebied van mode, kapsels, beauty, dieet en gezondheid. Kortom: alles om de moderne vrouw up to date te houden! Mode trends, make-up trends en vooral haartrends worden zo vroeg mogelijk onderzocht en gedeeld op Firanet.

Regelmatig ben ik bezig om Firanet nog informatiever te maken en te vullen met interessante artikelen die niet alleen maar informatief maar ook leuk om te lezen zijn.

Wie is Safira?

Mijn naam is Safira, de eigenaresse van Firanet, wat is begonnen als hobby is uitgegroeid tot een grootschaliger blog en iets waar ik veel mee bezig ben om altijd te onderzoeken wat de nieuwste trends zijn op het gebied van kapsels, beauty mode en nog veel meer!  Firanet bestaat al sinds 2007 en iedere dag komen er veel bezoekers.

Mijn grote passie is alles wat te maken heeft met kapsels en mode. Sinds enkele maanden is daar ook gezondheid, sport en vanzelfsprekend gezonde voeding bijgekomen! Ik ben 27 jaar en afkomstig uit Nederland, momenteel woon ik in België. Mijn opleiding is onder andere hulpkapper dus ik weet veel over kapsels een haarstyling. Ook haar verven kent bijna geen geheimen meer voor me. Toch is de kapsels en beautywereld iets wat continu veranderd en ik ben van plan om binnenkort nog opleidingen erbij te gaan volgen.

De slogans en doelgroepen van Firanet

Firanet is een plaats voor de moderne vrouwen die op zoek zijn naar de nieuwste mode op een unieke manier bekeken. Mode hoeft niet ver van je bed te zijn maar is toepasbaar bij iedereen.

Kapsels en Firanet

Firanet is begonnen als kapselblog en is hier ook bekend mee geworden. Kapsels zijn dan ook mijn grote passie en vooral de allernieuwste kapsels van ieder seizoen zijn altijd een heel belangrijk onderdeel van deze site.

Zonder kapselmode zouden de kapsels er vandaag heel anders uitzien dus ook weer hier geldt dat iemand wel kan roepen van “Ik doe niet mee met de mode!”, uiteindelijk creëren we met z’n allen het modebeeld van vandaag. Kapseltrends kunnen van het een op het andere moment helemaal veranderen en soms blijven ze jarenlang hetzelfde. Het is vooral interessant als er nieuwe kapsels bijkomen.

Firanet is een goede plaats om een kapsel te vinden omdat ik regelmatig informatieve artikelen schrijf. Ook zijn er met grote regelmaat heel veel verschillende kapsels op de site te vinden. Van kinder tot vijftig plus kapsels.

Dieet en sport

Zonder een dieet, heb je er weinig aan om te sporten.

Ik geef informatie gericht op vrouwen die een actief leven hebben met sport en werk en die gezond willen eten en eventueel gewicht verliezen. Sport adviezen zijn ook altijd interessant omdat ik het speciaal richt op vrouwen is het handig terug te vinden op de site.

Firanet samenwerken of contacteren?

Persberichten zijn altijd welkom. Ook voor verschillende contacten ben ik altijd op zoek op nieuwe vriendschappen en samenwerkingen aan te gaan. Degenen met een voorstel mogen altijd informatie sturen of contact opnemen. Proefmonsters of spulletjes opsturen mag ook altijd en indien het bevalt, volgt er een positief artikel over op de site. Maak gebruik van het contactformulier.

Reageer op “Over Firanet.nl”