Stap voor stap oog make-up

dinsdag 27 mrt 2012 / 0 / Stap voor stap

Stap voor stap oog make-upIedereen wil wel op het een of andere moment eens make-up inspiratie opdoen. Doe dus eens mee met deze stap voor stap make-up tips om "kat ogen make-up" te krijgen. De look is erg mooi als avond make-up. Ook voor een speciale gelegenheid kunnen deze stap voor stap make-up tips plan je niet in de steek laten. Iedereen kan het volgen en de foto's zijn duidelijk en mooi!

make-up tips

Volg de stappen nauwkeurig van deze make-up tips voor een mooi geheel.

Het donkere lijntje onder de oogleden mag erg dik zijn. Volg het onderste ooglid en trek het extra ver door in de buitenste ooghoek. Laat het aan de buitenkant iets omhoog komen.Trek een donker lijntje en breng lichtgroene oogschaduw aan

Breng een lichtgroene, glanzende oogschaduw aan bij de binnenkant van je ooglid. Laat het schuin lopen zoals op het plaatje.  Dan neem je een gele kleur en brengt dit hierboven aan. Meng de kleuren goed door elkaar.

De kwaliteit van de oogschaduw is heel belangrijk. Dit is oogschaduw van “Estee Lauder” maar voor de donkere kleur gebruik ik “Nivea Pure Diamond”. De make-up tips houden namelijk ook in dat je altijd producten van de beste kwaliteit moet kiezen.

Dit is ongeveer hoe de kleur er later op moet zitten. Houd hier dus rekening mee. Deze make-up tips zijn een basis voor andere make-up lessen!

Paars, donkere kleur in de ooghoeken

De paarse kleur is het verlengde van het oogpotlood-lijntje. Zorg voor een schone streep door de zijkant van je oogschaduw borsteltje te gebruiken en het einde van je oogpotlood rand door te trekken in een lijn.

Daarna verder inkleuren en schuin naar het midden de paarse oogschaduw laten vervagen in de groene en roze kleuren.

Verder uitwerken met roze onder de wenkbrauwen

Verder afwerken met een heel klein randje op de bovenste wimperrand. Dit in een lichte kleur zoals bruin of lichtgrijs.

Daarna Mascara, ik gebruik “Maybelline Falsies Volum’Express Flared”.

De katogen zijn erg mooi als avond of uitgaans make-up! Handige make-up tips zullen de komende tijd vaker geplaatst worden!

Reageer op “Stap voor stap oog make-up”