Mode schooltassen 2009

woensdag 2 sep 2009 / 1 / Stap voor stap

cowboy-schooltasDe schooltassen zijn nog nooit zo cool geweest als dit jaar. Het lijkt wel of iedereen op steeds jongere leeftijd meer verstand van mode heeft. Retro schooltassen zijn het helemaal met merken zoals Converse en Olily. Toch zijn de absolute heersers dit jaar de zogenaamde cowboy schooltas. Het is stoer en leuk. Wie had kunnen raden dat de cowboytrend verder gaat dan ooit? De Cowboy schooltassen zijn niet meer weg te denken uit de scholen. Waar kan je online de mooiste schooltassen kopen? Kijk lekker mee!

Cowboy schooltassen 2009

Deze mode schooltassen van het jaar 2009 zijn vooral te vinden in de cowboylook. Het is hot, het is stoer maar niet te opvallend. Belangrijk dat het bij al je kleding past en lekker lang meegaat want de cowboytrend is er om te blijven!

Koop altijd liever een schooltas van een degelijke kwaliteit want voor iets wat je dagelijks gebruikt is het nooit een verkeerde keuze.

Een echte Cowboy schooltas kost al snel een beetje maar is het ooit aders geweest? Ik weet nog dat ik een dure schooltas wilde, en mijn moeder kwam thuis met een goedkope schooltas. De tas scheurde na enkele maanden gewoon door. Dus toen kreeg ik toch die dure :).

cowboy-schooltas cowboy-schooltas-2

Klik op de plaatjes voor meer details

 

 

Schoudertassen mode op school in 2009

Doe vooral lekker stoer met je nieuwe schooltas! Het kan overal mee naartoe en je zal genoeg complimentjes krijgen van je vrienden. Natuurlijk sla je zo de plank niet mis. Deze schooltassen worden nog cooler naarmate ze ouder worden en zijn niet kapot te krijgen.

De super stoere cowboy schooltas van Guess hieronder lijkt zelfs niet op een schooltas! Het komt zo van de catwalk!

cowboy-schooltas-3cowboytas-guess

Klik op de plaatjes voor meer details

Schooltassen 2009

Ook de cowboy schooltas hieronder doet het helemaal!

Draag een schoudertas af en toe eens aan je andere schouder om rugproblemen te voorkomen en leg altijd zoveel mogelijk boeken in je kluisje. Hiermee voorkom je een heleboel last.

cowboy-schooltas-4cowboy-schooltas-99

Klik op de plaatjes voor meer details

Rugzak schooltassen mode 2009

Ook in 2009 blijft de rugzak natuurlijk een hot item als schooltas. Deze rugzak hieronder van Olily doet menig harten sneller kloppen. Wat een geweldig ding! Ik wil meteen terug naar school!

olily-rugzakconverse-schooltas

Klik op de plaatjes voor meer details

Converse tassen

Als er dan nog een merk extra cool is, dan is het wel Converse! Zowel een Converse rugzak of een Converse schoudertas is extra hot in 2009!

1 reactie op “Mode schooltassen 2009”
 1. 1 Bennii

  Ontzettend leuke tassen die cowboybags.
  Ik wou ‘mook. (die op dat bovenste plaatje) maar
  ik mocht hem niet van m’n ouders ze denken
  dat ie niet stevig is, en dat het hengsel
  afscheurt! Nou is mijn vraag hebben ze gelijk?
  Ik wil ‘m wel voor schoolgebruiken.

  beantwoorden30 jul 2010 09:39
Reageer op “Mode schooltassen 2009”