Natuurlijk grotere borsten

dinsdag 7 jan 2014 / 0 / Stap voor stap

Als je op een natuurlijke manier je borsten wil vergroten, zonder chirurgie of andere risico's voor je lichaam, lees dan even verder! Er zijn namelijk wel stappen die je kan ondernemen om grotere borsten te krijgen zoals bepaalde voeding en sportoefeningen voor borstgroei! Verder zijn er dingen die je misschien nog niet wist.

Stap 1: Dieet en lichaamsoefening

Gezonde voeding is heel belangrijk

Wikipedia

Met een iets zwaarder gewicht, worden je borsten ook vanzelf groter. Ze bestaan namelijk uit vetweefsel en dat hoopt zich ook rond de borsten op. Om het vet rond je dijen, buik en achterste te beperken zijn sportoefeningen waar je vooral richt op spieroefeningen en een beetje cardio, erg geschikt. Hiermee kom je aan op de goede plaatsen en af en toe de borstspieren trainen maken de borsten ook wat groter!
De borstspier bevindt zich achter de borst en bij ontwikkeling hiervan worden ze een beetje naar voren geduwd!
Het is belangrijk om op een gezonde manier in gewicht bij te komen door het eten van extra eiwitten en wit vlees bijvoorbeeld.

Gerichte oefeningen voor borstspieren

Borst "presses" met twee gewichtjes terwijl je op je rug ligt. Buig de ellebogen altijd in een hoek van 90 graden voor een effectieve workout. Doe drie setjes van 15 keer en dit 3-5 keer per week!

Opdrukken helpt voor mooie borsten te krijgen

Wikipedia
Opdrukken is een andere methode om de borstspieren te trainen en de stevigheid en de vorm van je borsten te verbeteren. Probeer het 3-5 keer per week te doen en dan bijvoorbeeld drie setjes van 15 keer!

Stap 2: Natuurlijke supplementen voor borstgroei

supplementen

Neem een kruiden supplement zoals fenegriek, venkel of biergist. Te verkrijgen bij de natuurwinkel en al eeuwenlang bekend als een goed middel voor grotere borsten!
Vraag aan je dokter of het supplement niet schadelijk is als je andere medicijnen inneemt.

De pil

Het werkt niet altijd en tot voor kort was de Diane een goede pil voor borstgroei. Die schijnt echter schadelijk te zijn maar toch zijn er veel pillen die als bijwerking hebben dat de borsten wat groter worden.
Niet iedereen krijgt dit effect.
Soms is het nemen van de pil schadelijk en krijg je last van vervelende bijwerkingen zoals migraine, stemmingswisselingen, een verminderd libido enzovoort.

Stap 3: Laat de natuur haar gang gaan

Op een jonge leeftijd, heb je nu eenmaal vaak kleine borsten

Fotocredit: Deviantart

De meeste vrouwen ervaren nog borstgroei tot midden twintig. Heb dus een beetje geduld en verwacht niet op je 17de al grote borsten! Degenen die dan al grote borsten hebben, krijgen vaak op latere leeftijd sneller overgewicht.
Zwanger worden is ook een manier om grotere borsten te krijgen. Al is dit effect vaak tijdelijk, soms krijg je daarna hangborsten. Toch werkt het voor sommige vrouwen en blijven de borsten groter na de zwangerschap.
Al moet dit geen reden zijn om zwanger te willen worden.

Stap 4: Gebruik visuele trucjes

Lingerie helpt erg goed!

Wikipedia

Draag een goede BH in de juiste maat. Dit spreekt voor zich en een ietwat voorgevormde BH is ook erg mooi bij kleinere borsten. Een super "push-up" ziet er vaak heel nep uit, en is een beetje irritant als je iemand moet knuffelen, of als je daarna eens een dagje zonder de BH wilt rondlopen.

Koop eens een heel dure BH, je zal verschil merken en je borsten zien er veel mooier uit! Ook kleine borsten verdienen een mooie BH!
Zelfs vrouwen met grote borsten, kunnen een platmakend effect hebben met de verkeerde BH!

Reageer op “Natuurlijk grotere borsten”