Spieroefeningen voor grotere borsten

zondag 7 apr 2013 / 0 / Dieet en Gezondheid, Stap voor stap

Spieroefeningen voor grotere borstenBorsten kunnen verstevigd en groter worden door de juiste spieroefeningen toe te passen. Dit voorkomt hangende borsten, en helpt op verschillende manieren om het uiterlijk te verbeteren. Dit zijn de beste spieroefeningen voor mooiere borsten. Ze lijken namelijk groter en steviger als de borstspieren in goede vorm zijn. Dit is bij vrouwen even belangrijk. De spieren ontwikkelen zich het beste, door af te wisselen met verschillende oefeningen.

Spier oefeningen tegen hangborsten

Fotocredit: Wikipedia Commons

1: Opdrukken: DE spieroefening voor je borsten

Veel vrouwen denken onterecht dat opdrukken voor ongewenste spiergroei kan zorgen. Het is helemaal niet waar. Om echt brede schouders te krijgen, moet je als vrouw met zware gewichten in de weer. Door je dagelijks op te drukken, bouw je echter wel een sterkere borstspier op. Dit zorgt ervoor dat de borsten een beetje naar voren en omhoog komen. Dat wil iedereen wel!

Zo doe je het:

Ga op je buik liggen, en duw je langzaam omhoog met je armen.

Zorg voor een rechte rug.

Zet de handen recht onder de schouders. Bouw het aantal over enkele weken langzaam op. Werk er eventueel naartoe om jezelf op te drukken met één hand!

Buikspieren trainen

Fotocredit: Flickr - Tribesports

2: Buikspieroefeningen

De hoge buikspieren zijn ook belangrijk om je borsten groter te laten worden. De hoge buikspieren zorgen namelijk ervoor dat het deel net onder je borsten een stuk platter zal worden. Hierdoor lijken de borsten een stuk steviger en ook groter.

Zo moet het:

Ga op de rug liggen en breng de benen omhoog in een hoek van 90 graden. Til je achterste omhoog, en probeer de benen zo hoog mogelijk te duwen.

Dit kan ook:

Ga op je rug liggen en maak met je benen de bewegingen alsof je op een fiets zit. Doe het met de rug op de grond, en met vloeiende bewegingen.

Crunches:

Ga op je rug liggen, en kom met de bovenrug omhoog. Let erop dat de nek recht blijft, en kom niet helemaal omhoog, maar bijna. Breng eventueel de voeten tegelijkertijd van de grond.

Bij buikspieroefeningen, kan je na een tijdje extra gewichten gaan toevoegen. De spieren blijven "verassen", geeft het beste resultaat!

3: De ultieme borst spieren trainer!

Spieroefening voor mooie borsten

Fotocredit: Freedigitalpictures – Ambro

Hiervoor heb je wel gewichten nodig. Je kan ook creatief zijn, en bijvoorbeeld colaflesjes gebruiken. Het is een heel simpele maar effectieve 'workout', die ervoor zorgt dat je een decolleté opbouwt.

Zo doe je de oefening:

Ga met een rechte rug zitten, en neem de gewichten in ieder hand. Breng de armen recht naar buiten, van de borsten weg.

Breng de armen daarna naar binnen.

Houd de armen recht.

4: Grotere borsten oefening

Grotere borsten oefening

Fotocredit: Oprah

Je spieren kunnen ook getraind worden door een beweging over het hoofd te maken. Dit geeft een snel effect, en is makkelijk te doen. Zo doe je het: Neem een grote bal, en ga op je rug liggen. Breng de bal omhoog, en daarna achterwaarts tot boven het hoofd. Breng de bal daarna weer terug tot bij de benen. Ga eventueel op een verhoging liggen, om het effect te versterken.

5: De plank!

Spieroefening voor borsten en buik

Fotocredit: Flickr - suanie

Planken is momenteel volgens horen zeggen behoorlijk populair. Het wordt overal gedaan, maar wat veel dames niet weten, is dat het de buik en borstspieren goed traint!

Zo doe je het:

Ga op je buik liggen, en breng jezelf dan omhoog op handen en benen.

Maak de rug zo recht mogelijk, en houd zo lang vol als je kan.

6: Yoga en borst spieren (en grotere borsten)

De yoga klas is meestal verlaten bij de grotere sportscholen. Toch is yoga een goede manier om de borstspieren te trainen! Je borsten worden er groter door, en ook je houding en omliggende spieren! Zo doe je het: Ga naar een sportschool. Of volg online filmpjes met yoga oefeningen!

Het filmpje hierboven is grappig, maar laat ook zien hoe je borstspieren goed getraind kunnen worden met yoga oefeningen. Vooral het deel waar ze zich laat zakken, en dan naar voren toe opdrukken met de handen.

7: De Fitnessbal

Dit is een wonderlijk product dat je voor een paar euro kan kopen. Er zijn honderden leuke oefeningen mee te doen voor sterkere buik, bil en borst spieren. De fitnessbal is handig en snel opgeruimd.

8: Internet en mooiere borsten

Het hele internet staat vol met oefeningen om je borst spieren te trainen. Je moet niet bang zijn om ongewenste spiergroei te krijgen. De vrouwen die echt bodybuilden, moeten jarenlang trainen om een degelijke spiergroei te krijgen. Hieronder is een goed voorbeeld van een borst spieren oefening die vrouwen ook gerust kunnen volgen.

Doe ook niet klakkeloos iedere oefening die je kan vinden. Soms werkt het gewoon niet.

9: Slank worden, afvallen en je borsten

Door af te vallen, verlies je een deel van je borsten. Toch valt dit wel mee, ze gaan niet ineens verdwijnen. Door spieroefeningen te doen, zal je niet meteen gaan afvallen. Hiervoor zijn cardio oefeningen nodig. Degenen die bang te zijn om af te vallen kunnen gerust zijn: een slanker lichaam is meestal veel mooier. Mannen houden doorgaans van gezonde vrouwen met een mooi figuur.

10: Hangborsten verbeteren door spier oefeningen

Door spier oefeningen kan je hangborsten zeker verbeteren. Het duurt wel een hele tijd, maar de borsten komen mettertijd een heel stuk omhoog. Dit is een goede en gezonde manier om mooiere borsten te krijgen.

Ondersteuning

Voor spiergroei heb je bouwstoffen nodig. Zorg dus dat je iedere dag voldoende voedingsmiddelen binnenkrijgt om spieren te ontwikkelen. Belangrijke stoffen zijn eiwitten, vitaminen en gezonde vetstoffen. Eet dus zeker niet te weinig als je spieren wil opbouwen. Probeer wel zo gezond mogelijk te eten.

Zorg altijd voor een gezond lichaam en vergeet ook niet om je grotere spiergroepen zoals de benen, armen en buikspieren te trainen. Dit zorgt ervoor dat je meer kan eten zonder bij te komen. Ook lijken de borsten groter, als je in een goede vorm bent. Door slanke armen, een dunne buik, en mooie benen, lijken de borsten automatisch een stuk mooier!

Reageer op “Spieroefeningen voor grotere borsten”