Snelle make up tips

dinsdag 9 okt 2012 / 0 / Stap voor stap

Snelle make up tipsMaar een paar minuten om je klaar te maken? Dit is een handige tutorial die laat zien hoe je make up aanbrengt in vijf minuten of minder. Het resultaat? Een sexy uiterlijk en extra tijd bespaard!  Voor die ochtenden dat je te vaak op de snooze-knop drukt. Voor als er opeens iemand komt. Of voor de drukke moeders die snelle make up tips nog het hardst nodig hebben. Het duurt maar vijf minuten.

1: Egaliseer je huidskleur

Een egale huidskleur is snel voor elkaar met een goede foundation. Breng het alleen maar aan op de plaatsen waar het nodig is.
Met een korte poederborstel kan je makkelijk en vloeiend foundation aanbrengen.

Doe eerst product op je hand en dep met de make up borstel tot het opgenomen is. Breng het vervolgens met zachte bewegingen aan.

Egaliseer je huidskleur

Shutterstock

2: Breng camouflage aan

Neem wat product en dep dat zachtjes op je huid. Vermijd wrijfbewegingen, deze zullen je camouflage meer verwijderen dan opbouwen.

Gebruik de ringvinger om camouflage met kloppende bewegingen aan te brengen op de plaatsen waar het moet zoals bij wallen of rode vlekjes.

3: Highlight

Breng meteen een zonnestraal op je gezicht met highlight op de drie belangrijkste plaatsen:

  • Onder de wenkbrauwen
  • Een klein beetje bij de binnenkant van de ogen
  • Op de jukbeenderen

Highlight

Shutterstock

4 Eyeliner

Een zacht lijntje is meer dan genoeg om de dag mooi en verzorgd  door te komen.

5: Mascara

Accentueer alleen de bovenste wimpers als je weinig tijd hebt. Spinnenpootjes kan je vermijden door het mascara borsteltje goed af te vegen met een tissue of aan de rand van het mascara flesje.

Accentueer alleen de bovenste wimpers

Shutterstock

6: Rouge oftewel blush

Breng met licht strijkende bewegingen de blusher aan net onder de appeltjes van de wangen. Bouw de kleur gelijkmatig op.

Vaag dit een beetje uit naar de slapen voor een natuurlijke finish. Natuurlijk kan je ook gewoon een beetje lippenstift gebruiken als blush.

7 Een hintje lippenstift

Een klein beetje is meer dan genoeg in een lichtere kleur. Een gloss is altijd beter, natuurlijker en sneller.

Reageer op “Snelle make up tips”